Network-lintuverkot suojaavat myös asiakastiloja ja helpottavat puhtaanapitoa

Network-lintuverkot suojaavat kiinteistöä ja helpottavat puhtaanapitoa estämällä turvallisesti ja tehokkaasti lintujen oleskelun paikoissa, joissa ne aiheuttavat häiriötä ja likaavat ympäristöä.

Lintuverkot on solmittu UV-suojatusta ja säänkestävästä venymättömästä polyetyleenilangasta, joka ei ime itseensä kosteutta ja kestää jopa yli 20 kg painon.

Verkkoasennukset toteutetaan joko pysyviksi tai esim. kesäkautta varten, jolloin verkon voi irroittaa ja varastoida odottamaan seuraavaa kesää.

Vakiokokoisia verkkoja voi yhdistää toisiinsa tai leikata sopivanmittaiseksi. Toimitusmyyntinä myös kohteeseen mitoitetut verkot. Verkon kulmat ja pitkät sivut on merkitty selkeästi asennuksen helpottamiseksi. Network-vaijerilla, sinkilöillä ja sopivilla kiinnitystarvikkeilla verkko voidaan pingottaa ja kiinnittää pysyvästi erilaisiin rakennusmateriaaleihin lähes huomaamattomasti, mm. betoni, tiili, puu ja metalli. Lisätarvikkeiden avulla verkkoon on mahdollista tehdä suljettavia kulkuaukkoja huoltotoimenpiteitä varten tai asentaa verkko suojaamaan esim. rakennuksen ulkonevia yksityiskohtia.

Suomenlinnan lokkiverkkoasennus Esplanadin Kattohuolto Oy

Jaa uutinen

Tutustu myös: