Tehokkaat ja turvalliset lintuestetuotteet

AVIPOINT ja NETWORK -valikoimien lintuesteet ehkäisevät turvallisesti ja tehokkaasti lintujen oleskelun tai pesimisen ei-toivotuissa paikoissa. Ammattikäyttöön suunnitellut tuotteet suojaavat kiinteistöä ja helppo asennus säästää aikaa.

Avipoint-lintupiikit toimivat linnuille esteinä vahingoittamatta niitä. Suunnittelutyön ja muotoilun ansiosta neljän eripituisen piikin yhdistelmä riittää tarjoamaan ratkaisun lähes jokaiseen tarpeeseen ja tilanteeseen.

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut piikit ovat huomaamattomia rakennusten ulokkeissa ja julkisivuissa. Lintupiikit eivät heijasta auringonvaloa eivätkä kerää likaa. Lintupiikit on suunniteltu siten, etteivät linnut pääse taivuttamaan niitä. Helposti kuljetettavien ja asennettavien lintupiikkien runkolista on kirkasta UV-suojattua ja kestävää polykarbonaattimuovia, joka ei haurastu auringonvalossa tai pakkasessa.

Network-lintuverkot ovat linnuille turvallisia, tehokkaita, huomaamattomia ja säänkestäviä. Network-kiinnitystarvikkeilla verkko on helppo pingottaa sekä katettuihin että avoimiin tiloihin.

Lintupiikkien ja verkkojen lisäksi myymme erikoisvalmistetut lintuesteet räystäiden, piippujen, ulokkeiden ja arkkitehtonisten yksityiskohtien suojaksi. 

Lintupiikit ja lintuverkot

AVIPOINT™ lintupiikit puluille ja lokeille: – AVIPOINT™ P -sarjan tuotteet P14, P20 ja P32 suojaavat puluilta ja kyyhkyiltä. AVIPOINT™ G20 lokkiesteeksi.

Mallimerkinnät P14, P20, P32 ja G20 kuvaavat piikkien lukumäärän runkolistassa.

Network Bird Net lintuverkot: varpuset (19 mm), rastaat/kottaraiset (28 mm), pulut (50 mm), lokit (75 mm). Osa lintuverkoista saatavana myös leimahtamattomana tai galvanoidusta teräksestä valmistettuna.

Ota yhteyttä

Palvelemme sekä yritys- että kuluttaja-​asiakkaita

Tuotetiedot ja tilaukset sepmax@sepmax.fi tai soittamalla 09 755 7595