Hyönteisansat LED

Insect-O-Cutorin laadukas LED-hyönteisansavalikoima tarjoaa tyylikkäitä ja tehokkaita ratkaisuja hyönteisten hallintaan. LED-ansat täydentävät Insect-O-Cutor -valikoimaa tarjoten huomaamattoman ja houkuttelevan vaihtoehdon erityisesti edustus- ja asiakastiloihin, kuten ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien auloihin.

Hyönteisansat on suunniteltu näyttämään huomaamattomilta seinävalaisimilta, sulautuen saumattomasti ympäristöönsä. Tämä tekee niistä ihanteellisen valinnan tiloihin, joissa halutaan ylläpitää siisteyttä ja tyylikkyyttä. Lisäksi Insect-O-Cutor tarjoaa liimakartonkihyönteisansoja erityisesti vaativiin olosuhteisiin, kuten tuotanto- ja varastotiloihin.

Insect-O-Cutorin laitteet toimivat äänettömästi, tarjoten häiriötöntä ympäristöä. Korkeatehoiset UV-LED-nauhat tarjoavat 3 vuoden tehokkaan käyttöiän, ja pitkäkestoinen liima-aine varmistaa, että pyydystetyt hyönteiset pysyvät huomaamattomasti piilossa. Näin ollen Insect-O-Cutorin LED-ansat tarjoavat tehokasta ja huomaamatonta hyönteisten hallintaa erilaisissa tiloissa, takaamalla samalla ympäristön puhtauden ja tyylikkyyden.

Ota yhteyttä

Palvelemme sekä yritys- että kuluttaja-​asiakkaita.

Tuotetiedot ja tilaukset sepmax@sepmax.fi tai soittamalla 09 755 7595