Insect-O-Cutor hyönteisansat

Tehokkaat ja tyylikkäät Insect-O-Cutor hyönteisansat

Insect-O-Cutor on ollut sähköisten hyönteisansojen tuotekehityksen kärjessä aina siitä asti kun ensimmäiset UV-lampuilla varustetut laitteet esiteltiin Englannissa vuonna 1962. Insect-O-Cutor-laitteet ovat ammattikäyttöön tarkoitettuja tehokkaita ja hygieenisiä lentävien hyönteisten ansoja, jotka toimivat ilman kemikaaleja ja siksi niiden käyttö on turvallista. Kaikki mallit ovat helposti puhdistettavia ja huollettavia.

Ansan muuntaja kasvattaa jännitteen 200 voltista 4000 volttiin. Tämä estää hyönteisiä palamasta kiinni ritilään tai menemästä kappaleiksi.

Kaikissa laitteissamme käytetään Synergetic® UV-A-loistelamppuja

Laadukkaiden Insect-O-Cutor-ansojen tehokkuus perustuu Synergetic® loistelamppujen tuottamaan kahden aaltoalueen vihreään UV-A -valoon, jonka edut ovat:

  • vihreä valo houkuttelee lentäviä hyönteisiä puoleensa tutkitusti 30 % nopeammin verrattuna perinteiseen sinistä valoa tuottaviin UV -lamppuihin. (Medical Entomology Centre, Cambridge, 1994)
  • vihreä valo houkuttelee useampia hyönteislajeja kuin perinteinen sininen UV -lamppu.
  • vihreä lamppu on pitkäikäisempi, koska fosforiväri ei vähene juuri ollenkaan, kun taas sinisen valon teho laskee jopa 40 prosenttiin kuuden kuukauden jälkeen.

Sähköiset hyönteisansat soveltuvat erinomaisesti myymälöihin, teollisuuden tuotanto- ja varastotiloihin, ruoan käsittely- ja valmistustiloihin, ravintoloihin, leipomoihin, panimoihin sekä teurastamoihin.

Insect-O-Cutor -valikoimaa täydentävät tyylikkäät ja tehokkaat liimakartonkiansat. Huomaamaton seinävalaisinta muistuttava ulkonäkö tekee niistä ihanteellisen vaihtoehdon edustus- ja asiakastiloihin kuten ravintoloihin, kahviloihin ja hotellien auloihin.

Tuotanto- ja varastotilojen vaativiin olosuhteisiin valikoimassamme on sekä sähköritilä- että liimakartonkiansoja. Tarvittaessa laitteet toimitetaan sirpalesuojatuilla lampuilla.

Laitteet täyttävät EN60335-2-59 turvallisuusstandardin vaatimukset. Laitteiden kaikki metalliosat on tehty kestävästä, pitkäikäisestä muovipinnoitetusta sinkitystä teräksestä. Synergetic® lamppuja saa myös sirpalesuojattuina.

Jos video ei näy, hyväksy evästeet sivun alalaidasta.

Ota yhteyttä

Palvelemme sekä yritys- että kuluttaja-​asiakkaita

Tuotetiedot ja tilaukset sepmax@sepmax.fi tai soittamalla 09 755 7595